Maak kennis met Joy en haar rijke Thaise cultuur

Een droom die is uitgekomen

"Ik masseer al sinds mijn 23e. En nu heb ik voor het eerst mijn eigen massagestudio. Het is voor mij een droom die is uitgekomen. Masseren is een prachtig beroep. En ik kan nu al mijn kennis en ervaring gebruiken om het helemaal te doen zoals ik zelf wil. Het is  altijd heerlijk om te zien als de klachten minder zijn geworden. Om mensen helemaal ontspannen te zien worden. Massage is zo goed voor iedereen. Van jong tot oud. Het is rustgevend en kalmerend. Je stress verdwijnt en je voelt je als herboren. Het is ook heel gezond. Met minder stress leef je langer."

Thitanan Thongpradap (Joy)

Sri Trang

De naam Sri Trang komt van een beroemde boomsoort uit de geboortestreek van Joy. De boom met de prachtige paarse bloemen is een vertrouwd gezicht in de provincie Trang in Thailand. Hier heeft Joy haar opleiding gekregen. Een traditionele Thaise opleiding volgens de leerstellingen van Dr.Shivago Komarpaj. 

Een rijke historie

De Thaise Massage is nog altijd een belangrijk onderdeel van het Thaise medische systeem. Het kan zieke mensen genezen  en gezonde mensen gezond houden. De geschiedenis gaat ver terug. Boeddhistische monniken brachten het mee naar Thailand. Volgens de overlevering is Shivago Komarpaj de grondlegger van de Thaise Massage en de lijfarts van Boeddha. Door het positieve effect voor lichaam en geest is het een wereldberoemde massage geworden. De Boeddhistische beginselen vindt u ook terug bij onze masseuses. Respectvol en dienstbaar. De beroemde Thaise glimlach (Yim) hoort daar bij. 

Ons team

De masseuses van Sri Trang hebben allemaal het vak geleerd in Thailand. Met een gedegen opleiding en vele jaren ervaring staan ze borg voor een professionele massage volgens de originele Thaise leer.

Lee

Masseuse

Joy

Manager/masseuse

Kung

masseuse