Een kijkje in onze studio

De studio is gevestigd aan een van de oudste winkelstraten van Reeuwijk. De Van Heuven Goedhartstraat. Net als de straat zelf ondergaat het oude winkelpand een metamorfose. Architect Ron van Leent begeleidt de verbouwing. In Reeuwijk heeft Van Leent al verschillende prachtige villa’s ontworpen inclusief het interieur. In de nieuwe massagestudio is zijn hand zichtbaar. Modern en comfortabel. Hier voel je je snel thuis. Het is prettig ontspannen en werken in een mooie, rustig vormgegeven omgeving waar elk detail aandacht heeft gekregen. 

Extra aandacht voor de ventilatie

De massagestudio is middenin de corona-crisis begonnen. Dat betekent dat we vanaf de allereerste schets voor de verbouwing rekening hebben gehouden met de veiligheid. Hiervoor is een specialist ingehuurd. Yoeri Hogendoorn van Hi-tech Installaties in Reeuwijk was blij met de opdracht. “Voor ons was dit een hele mooie klus. In deze tijd krijgen we vaak de vraag hoe we het binnenklimaat veiliger kunnen maken in verband met Corona. Die vraag kregen we hier ook. Maar nu werd er geen enkele concessie gedaan. Ze wilden het perfect hebben en dat hebben ze gekregen. De lucht wordt niet gerecirculeerd, we werken alleen met verse buitenlucht. We doen het milieuvriendelijk met een warmte-terug-win-installatie. Deze verse buitenlucht wordt verwarmd dan wel gekoeld en in de behandelruimtes en bij de balie de ruimte naar binnen geblazen. De lucht in de ruimte wordt naar buiten afgezogen. Zo doen we er alles aan om het virus tegen te houden.”