DUOMASSAGE

Een weldadige duomassage is altijd een leuk idee om samen met je partner of een goede vriend(in) te doen. In overleg stellen de masseuses een behandeling samen die er gegarandeerd voor zorgt dat jullie  samen weer volledig ontspannen de studio verlaten. 

Kruidenbehandeling

De kruidenmassage met behulp van stempelbuideltjes is een dieptemassage. De kruiden hebben een  activerende, reinigende en ontspannende werking. Eerst krijgt u een voorbereidende massage daarna worden de kruidenbuiltjes gestoomd. De heerlijk geuren dragen bij aan  het wellness effect.

GezichtsMASSAGE

Het hoofd, gezicht en de nek worden met een speciale olie gemasseerd. Met lichte druk masseert de masseuse de meridianen in het gezicht. Het werkt stressverlagend en geeft een gezonde kleur door de verbeterde bloedcirculatie. 

Voetmassage

Thaise voetmassage is een bekende therapeutische behandeling. Het wordt gezien als een alternatieve geneeswijze. Alle belangrijke organen zijn als meridianen aan te wijzen op uw voetzool. De masseuse begint met wrijven over de voet om op te warmen. Om daarna licht te kneden en acupressuur toe te passen.